Juomaveden puhdistusjärjestelmä

Innobros

Puhdasta juomavettä, aina! Käänteisosmoosiin (RO) perustuva juomaveden puhdistusjärjestelmä, jonka aktiivihiilisuodatus poistaa, kloorin, maku-, haju- ja muut epäpuhtaudet; kalvo suodattaa kaikki partikkelit aina kooltaan 0.0001 micronia saakka. Mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistusjärjestelmä ei pysty parempaan.

Ota yhteyttä
Innobros Innobros

Älykäs mikroprosessori, helppo valvonta ja käyttö

Tiedät helposti milloin on tarvetta vaihtaa suodattimet. Järjestelmään integroitu TDS mittari tunnistaa automaattisesti veden laadun. Et siis vaihda suodattimia tai RO patruunaa turhaan ja arvion varassa. LCD näyttö kertoo selkeästi vaihdon tarpeesta, näin saat aina parasta mahdollista vettä.

TDS näyttö

Näyttää veden laadun - sekä esim. käyttöajan edellisestä nollauksesta, tämä ominaisuus on yleensä vasta suuremmissa, teollisuus RO laitteissa. Me olemme ensimmäinen valmistaja joka on tuonut sen kotitalouslaitteisiin.

Automaattinen RO-yksikön huuhtelu

Automaattinen huuhtelu ja itsepuhdistustoiminto takaa pitkän käyttöiän RO-kalvolle. Vesi ei koskaan seiso pitkiä aikoja, joten bakteerit eivät pääse kasvamaan.
Saat aina puhtainta juomavettä.

5 ilmaisinta ja LCD näyttö : toimintonäyttö

Helppo käyttää ja nähdä RO-järjestelmän toiminta . Älykäs elektroniikka varoittaa mikäli järjestelmässä on jokin häiriö. Tiedät heti milloin on aika vaihtaa puhdistuspatruunat.
PurePro® ROYAL RO järjestelmän korkea laatu takaa hyvän kapasiteetin, kuitenkaan tuhlaamatta vettä tarkasti ohjatun huuhtelun sekä korkealaatuisen RO-kalvon avulla. Uudelleen muotoiltu ROYAL RO järjestelmä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Työkaluja ei tarvita suodattimien vaihdossa. Pikavaihto patruunat vaihdat nopeasti helposti ja puhtaasti. Näin säästyy myös tilaa, joten laite on asennettavissa suoraan tiskipöydän alle.

RS-103TDS quick-change suodatinpatruunat

Vaihe 1: 5 Micron sakkasuodatin :
5 mikronin suodatus. Suodattaa tehokkaasti ruoste-, hiekka- ja muita lika partikkeleita.

Vaihe 2: Karkea aktiivihiilisuodatin:
Suodattaa 99% kloori- ja eloperäiset kemikaalit. Parantaa veden kirkkautta, hajua ja makua.

Vaihe 3: Hieno aktiivihiilisuodatin:
Parantaa veden kirkkautta, hajua ja makua.

Vaihe 4: Käänteisosmoosi kalvo RO:
Ohutkalvo komposiitti (TFC) korkealuokkainen suodatinkalvo, suodatusteho 378 L / vrk. Kykenee poistamaan mm. seuraavat epäpuhtaudet joita vetesi voi sisältää: lyijy, kupari, barium, kromi, elohopea, natriumi, kadmium, fluoridi, nitriitti, nitraatti, ja seleeni.

Vaihe 5: Jälki aktiivihiilisuodatus:
Erittäin hieno aktiivihiilisuodatin poistaa vähäisetkin epämiellyttävät maut ja hajut juomavedestäsi. Käytämme NSF-hyväksyttyä aktiivihiilisuodatinta.

Vaihe 6: Laitteistomme sisältää myös alkali-suodattimen:
Se lisää RO-puhdistettuun veteen mineraalit takaisin sekä säätää ph:n tasolle 8-9,5. Kationit suodatuksen jälkeen: 。Ca2+: 55mg/l 。Mg2+: 18mg/l 。Na+: 22mg/l 。K+: 8.5mg/l Anionit suodatuksen jälkeen: 。CO32-: 8mg/l 。SO42-: 0.2mg/l 。Cl-: 0.6mg/l 。F-: 0.03mg/l