Pesuainelaimennin

Innobros Innobros

IB5 Laimennusasema koostuu DEMA Watchguard-sekottimesta ja IB5 säiliöstä. Säiliön etuseinässä on mitta-asteikko 1 L välein. IDEMA Watchguard annostelee säiliöön suuttimella määrätyn %-seoksen ja niin monta litraa kuin painokoholla on säädetty: Mitä ylempänä painokoho on, sitä täydemmäksi säiliö täyttyy ennen kuin koho on noussut riittävästi ja sulkee magneettiventtiilin. Laimennusasema voidaan varustaa IB 18 paineilmapumpulla ja hanalla, molemmat saatavana lisävarusteena.

DEMA Watchguard tuottaa sekoitetta n. 9 litraa / min. Se toimii pelkällä vedenpaineella, sähköä tai paineilmaa ei tarvita. IB5 säiliö on valmistettu elintarvikekelpoisesta PE muovista.

Lataa Laimennusasema IB5.3 Asennus- ja Käyttöohje
Innobros Innobros

IB 5 Sekoitussäiliö

Innobros

30 L sekoitussäiliö DEMA Watchguard laimentimelle, kannessa M6 kierreinsertit, imuputki 3/8"UK ja letkusovitin. 2 kpl 3/4" SK yhteet esim. hanalle. Soveltuu myös muille laimentimille. Kiinnitysmerkinnät IB 18 ja Tapflo pumpuille. Kiinnitys seinään tai tasolle.

Innobros
Innobros

DEMA Watchguard sekoitin

Innobros

Laimennus-suhde 2:1 - 195:1, tuotto max. 9,5L/min 2,8bar vedenpaineella. Käyttöpaine 1,1 - 10 bar. 3/4" sisäkierreliitin, sulkuventtiili, suutinsarja, käyttöohje. Yhteensopiva kaikkien IB laimennussäiliöiden kanssa. Sopii myös muiden laimentimien tilalle. Takaisinimusuojaus, KIWA Hyväksyntä.

Lisävaruste, IB 18 Pumppu

Innobros

Paineilmapumppu max. 18L tuotto. Sopii suoraan IB 5 säiliön päälle ja imuputkeen. Mukana kiinnityspultit.

Innobros